Pásztói KC – Aranyszarvas SE

Ahogyan ígértük, megérkezett edzőnk, Várkonyi András véleménye pénteki meccsünkről, teljesítményünkről:
“Leány csapatunk pénteken idegenben játszva esett át a tűzkeresztségen az Aranyszarvas SE ellen. A mérkőzés elején kapkodás, eladott labdák jellemezték játékunkat, aminek köszönhetően az eredmény az első félidő végén 24:11 volt az ellenfél javára.
A második félidőben 18 gólt kaptunk, és 17 gólt lőttünk, kezdtünk magunkra találni, javult a védekezésünk, és eredményesebben használtuk ki a helyzeteinket. Bár a mérkőzést 42:28 arányban elvesztettük, szégyenkezésre nincsen okunk. A lányok végig teljes erőbedobással, óriási akarattal küzdöttek, ami biztató a jövőre nézve. Ez az év a tanulás, a tapasztalatszerzés ideje lesz, hiszen egy hónapja állt össze ez a csapat, amely elvileg a következő szezonra is együtt maradhat. Kimagasló teljesítményt nyújtottak:
Vladár Dorka(9 gól), Lipták Veronika(7 gól), Szarvas Bianka(4 gól), Dobos Rebeka(4 gól), valamint a kapus, Kiss Szonja, aki többször bravúrosan hárította az ellenfél lövéseit.
Játszott még Kui Boglárka, Bráth Réka, Krizsanyik Martina, Kövesi Viktória, Horváth Polett, Gyurkó Vanda, Holló Emese, Illés Petra, Illés Kincső, Várkonyi Zsófia.”