HÉTVÉGI ÖSSZESÍTÉS 2017.10.28

Férfiak: 10.28. Pásztói KC – VS Dunakeszi 25:24

A hétvégén a 4.helyezett Dunakeszi ellen kellett felvenni a harcot. Nem voltunk könnyű helyzetben, mivel a Szikora testvérek, Gyolai, Mátyás, Petreczky, majd a 10.percben megsérülő Németh hiányát is el kellett viseljük. A második félidőben Kecskés is sérüléssel bajlódott. Viszont Vass, Fábián, Andó és a kapuban bravúros védéseket bemutató Horváth vezényletével sikerült itthon tartani a 2 pontot. Igaz, csapatunk javuló tendenciát mutat, de az edzéslátogatottság hiánya látszik a játékosokon. (Kertész Gábor, edző)

Nők : 10.28. Pásztói KC – Mogyoródi KSK 37:21Hazai pályán fogadtuk a Mogyoród csapatát. A mérkőzés elején kicsit akadozva ment a játék, de a második félidőben megtaláltuk az ellenszert és jó támadásokkal, látványos lerohanásokkal ismét megmutattuk, hogy mire vagyunk képesek. Gratulálok a csapatomnak a jó teljesítményhez!
(Tarjáni Szilvia, edző)
Serdülők: 10.28. Pásztói KC – B.Braun Gyöngyös II. 27:28

Két hasonló képességű csapat fej-fej melletti csatáját hozta a mérkőzés.
Szinte végig vezetett a csapatunk a mérkőzés alatt, sajnos a végjátékban esett vissza a játékunk. Kiemelkedően játszott a mezőnyben Rácz Mátyás és a kapuban Vas-Borosi Zoltán.
(Szabó Zsolt, edző)

PKC

A videókért köszönet Tóth Józsefnek.