HÉTVÉGI EREDMÉNYEK

Felnőtt FÉRFI beszámoló

Pest Megyei Bajnokság férfiak : 
10.21. Pásztói KC – VSK Tököl II. 30-21

“A hétvégi fordulóban megszereztük a harmadik győzelmünket Tököl csapata ellen. A mérkőzésen a védekezésünk tökéletesen működött az első félidőben (16-8). A második félidőben a fáradtság miatt kissé visszaesett, de így is megfelelő volt (14-13). A kapuban Horváth kiválóan védett . A támadásban Kecskés jól irányította a csapatot. A Szikora testvérek is kevés hibával oldották meg a szélső posztokat. Beállóban Petreczky és Németh, míg védekezésben Vass nyújtott maradandót; Németh Ricsinek csak szerencséje nem volt, viszont Andó Pier ismét jó teljesítményt nyújtott. Összességében a csapaton látható a folyamatos javulás, ami még látványosabb lenne a megfelelő edzéslátogatottsággal.”
Kertész Gábor – a férfi csapat edzője

Felnőtt NŐI beszámoló

Pest Megyei Bajnokság nők:
10.21. Pásztói KC – Csömör KSK 20-36

“Csömört fogadtuk hazai pályán. Az első 10 percben jó játékkal vezettünk, de sajnos utána olyan fordulatot vett a mérkőzés és a játék, hogy a csapatom sajnos alulmúlta magát. De mi ezek után is felállunk és gőzerővel készülünk a kővetkező bajnoki mérkőzésre. ”

Tarjáni Szilvia – a női csapat edzője

Országos serdülőbajnokság beszámoló :

“A serdülő fiúk ismét játszottak a hétvégén.
10.21. Gödöllői KC – Pásztói KC 42 – 24.
Röviden értékelve a mérkőzést: vereség egy nagyon ügyes csapattól. A nóta a régi: támadásban ügyeskedünk, védekezésben málék vagyunk. A hangulat azonban nagyon jó volt hazafelé a buszon, így nincs nagy baj.”

Szabó Zsolt – a serdülő fiú csapat edzője

PKC