Zsigmond Nap kézilabdás módra

A kézilabdás Zsigmond napot a pásztói sportegyesület május 21-én tartotta. Most már hagyomány, hogy ezen a napon van egy kis játék, egy kis komolyság, visszatekintés, no meg egy ilyen egész napos programon kell megbeszélni mindazt, amire máskor nincs idő. Összefutnak a környékről családostul mindazok, akik kötődnek vagy kötődtek a pásztói kézilabdázáshoz. A mérkőzésszervezéssel nem volt gond, mert az egyesület éves közgyűlése után a női csapat fogadta Heves együttesét, majd a férfi csapat izgalmas meccset játszott Gyöngyössolymossal.
A két mérkőzés között a családjával együtt emlékeztünk meg Csetneki László sporttársunkról, aki sportolóként, játékvezetőként és szervezőként is oszlopa volt a közösségünknek. Mivel személyesen többé már nem lehetett velünk, az emlékének ajánlottuk az idei Zsigmond napunkat.
A mérkőzések után már csak egy nagy feladat várt a jelenlevőkre függetlenül attól, hogy mezben voltak-e és ha igen, milyen színűben : a kora reggeltől készülő babgulyásból mindenkinek falatoznia kellett.
Kellemesen telt a nap, méltó lezárása volt a tavaszi szezonnak.

ZsigmondNap